Algemene Belangenvereniging
voor het Hondentoiletteer Bedrijf

Leveringsvoorwaarden ABHB-Winkel

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van de ABHB-winkel. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met de algemene leveringsvoorwaarden. Wij verwerken je bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Je bestelling bevestigen we via e-mail.

PRIJZEN
Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en exclusief btw. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

BETALEN
Je bestelling wordt definitief na betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt je bestelling (indien voorradig) binnen 5 werkdagen aan je geleverd.

VERZENDING
Verzending geschiedt via TNT- post. Wanneer je niet thuis bent op moment van bezorging heb je twee weken de tijd om je bestelling op het postkantoor af te halen.

LEVERTIJD
Wanneer je bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen 1 tot 5 werkdagen. Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met je op zodat je weet waar je aan toe bent.

FOUTIEVE LEVERINGEN
Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat je het artikel retourneert contact op met de ABHB-winkel email: winkel@abhb.nl. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij de juiste bestelling naar je toe.

IS je BESTELLING BESCHADIGD?
Wij leveren onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt je bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan direct (binnen 2 werkdagen) door aan de ABHB-winkel email: winkel@abhb.nl zodat wij het probleem op kunnen lossen.

KLEUREN
Kleuren van artikelen op de foto kunnen iets afwijken van de echte kleur.

Inloggen ABHB-leden

Agenda

Aanvang: 10:00

Een nieuw voorjaarsevenement voor trimmers: Around the Clock. Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 vindt een trimmersevenement plaats met als onderdeel de trimwedstrijden voor de EGA: vier trimmers, één hond en de klok. Samenwerken, lachen en toch focus houden; dat is de uitdaging! Ook is er een beurs en zijn er lezingen.

Op de website van Around the Clock lees je meer informatie.

Aanvang: 12:00

21 maart start de tweedaagse kattenworkshop bij Trimschool Nederland.

Kattenspecialist Miranda Geerlings is de docente.
1e lesdag woensdag 21 maart 2018: theorie + demonstratie
2e lesdag woensdag 28 maart 2018: theorietoets, observeren van de praktijk en zelf uitvoeren.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Trimschool Nederland BV.

Aanvang: 09:00

Chris van der Putten (Medifill Nederland) leert je in 1 dag de basisprincipes die een bedrijfshulpverlener moet weten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Huisdier Kennis Instituut (HKI).

Aanvang: 19:00

Maandagavond 9 april 2018 is de Algemene Ledenvergadering met als afsluiting, een kennisquiz! Je kunt gewoon vanuit de zaal stemmen met je mobiele telefoon op de vragen die op het scherm voorbij komen. Denk jij alles te weten over honden, trimmen, huid en vacht én heb je de benodigde algemene kennis? En durf jij daarbij de strijd aan te gaan met je collega-trimmers? Dan zien we je graag op maandagavond 9 april.

Lees meer op de nieuwspagina en meld je aan. Tot ziens in Nijkerk!

Aanvang: 10:00

Cats, Coats & Coffee is een bijscholingsdag voor katten-en hondentrimmers en overige vakidioten.

Meer informatie kun je lezen op de Facebookpagina.

Aanvang: 10:00

Deze Certificeerbare Eenheid is een onderdeel van de Crebo- Beroepsopleiding Bedrijfsleider Dierverzorging 25539. Keuzedeel 0470.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Huisdier Kennis Instituut (HKI).

Aanvang: 19:00

Dierenarts Stijn Peters bespreekt de invloed van voeding op vacht en huid van honden en katten. Aan het eind van de avond weet je heel wat meer over de medische achtergrond van huid en vacht van hond en kat.

Aanvang: 12:00

Janice Sealy adviseert je in een 3-uur durende workshop hoe je een eigen bedrijf kunt starten. Want dat is toch wat je wil als je je diploma hebt behaald.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut (HKI) kun je meer lezen over deze workshop.

Aanvang: 13:00

Janice Sealy & Marianne van Leijenhorst vertellen wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens het praktijkexamen. Haak hierbij aan en doe er je voordeel mee.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut kun je meer informatie vinden over deze workshop.

Aanvang: 12:00

Janice Sealy adviseert je in een 3-uur durende workshop hoe je een eigen bedrijf kunt starten. Want dat is toch wat je wil als je je diploma hebt behaald.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut (HKI) kun je meer lezen over deze workshop.

Winkelwagen

Uw mandje is momenteel leeg.
Leveringsvoorwaarden