Wendy Govers – van Thiel lanceert kattentrimopleiding

 In 2020, Nieuws

Wendy Govers – van Thiel van Cats Only heeft half oktober de eerste opleiding van Cats Class gelanceerd met de naam ‘Kattentrimmen in de praktijk’. Een praktische vakopleiding die toch bijna geheel online te volgen is; gewoon vanuit huis op eigen uur en tijd.

In 5 theoriemodules en 1 praktijkmodule leert Wendy de deelnemers alles over het gedrag en de vacht, de problemen op de trimtafel, de karakters van de katten, welke materialen nu wel of beter niet te gebruiken zijn. Ook laat zij zien hoe de ideale trimsalon voor de kat is ingericht.

Veel video-uren

Wendy heeft heel wat tijd met de camera doorgebracht voor deze vakopleiding, want alle modules zijn waar mogelijk voorzien van video’s uit de praktijk. Met als klap op de vuurpijl module 5 die zo goed als helemaal bestaat uit video’s vanuit de trimsalon.

Examen

De vakopleiding sluiten de deelnemers af met een online theorie-examen en het praktijkexamen.

Meer informatie

In het nieuwe jaar, op 5 januari 2021, start Wendy een nieuwe editie van de vakopleiding ‘Kattentrimmen in de praktijk’. Voor meer informatie, vragen of om je aan te melden kun je terecht op de website van Cats Class.