Wat je kunt verwachten op de ABHB-vakdag 2024!

 In Evenementen

Het is weer die tijd van het jaar waarin kerstbomen schitteren, gezellige verlichting en versieringen sfeer brengen, en we langzaam het jaar afsluiten. Tegelijkertijd een goed moment om vooruit te kijken naar het komende jaar. Op 11 maart organiseert de ABHB weer een vakdag, en hoewel het even duurt voordat het zover is, willen we toch alvast twee dingen aankondigen. Het is slim om nu al op de hoogte te zijn, omdat een goede voorbereiding tijd kost!

Trimwedstrijden

Tijdens de vakdag op 11 maart organiseert de ABHB trimwedstrijden. Dit keer hebben de wedstrijden een bijzondere insteek, want ze zijn uitsluitend bedoeld voor trimmers die stage lopen. Elke stagiaire mag deelnemen, ongeacht de ervaring. Aanmelden is op dit moment nog niet mogelijk, maar het is het goed om alvast aan de voorbereiding te denken of om je stagiaire aan het denken te zetten! Meer informatie over de trimwedstrijden vind je hier.

Exposanten

Natuurlijk mogen standhouders niet ontbreken op de vakdag. De branche kan niet zonder alle mooie en nieuwe producten en diensten. Wil jij dat jouw favoriete leverancier aanwezig is op de vakdag? Of juist die ene nieuwkomer op de markt met geweldige producten? Laat ze dan vooral snel weten dat ze kunnen inschrijven, de beschikbare ruimte is beperkt!