Vrijwilligers gezocht voor Animal Event

 In 2019, Evenementen, Nieuws

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei vindt het grote consumentenevenement Animal Event plaats bij Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit is de plek om het trimvak aan consumenten te laten zien. Ook biedt Animal Event een mooie plek om naast het vertegenwoordigen van de ABHB het gesprek aan te gaan met huisdiereigenaren over wat zij belangrijk vinden als het gaat om de verzorging van dieren. Daarom is het idee ontstaan om namens de ABHB een stand te huren tijdens dit evenement.

Standbemanning

Alleen wat is een stand zonder standbemanning? Helemaal niets! Daarom vragen wij jou als professionele trimmer om een of meerdere dagen de stand te bemannen. En dat doe je natuurlijk niet alleen! Dus meld je aan.

Hoe ziet een dag eruit?

Je bent aanwezig namens de ABHB. Tijdens deze dag deel jij je specialistische kennis met de bezoekers van Animal Event. En je geeft natuurlijk antwoord op de vragen die gesteld worden.

Locatie en tijd

Animal Event vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019.
Van 10.00-17.00 ben je aanwezig op de stand.

Adres: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Vergoeding

Vrijwilligers ontvangen een vergoeding van € 50,- per dag. Dit is exclusief reiskosten.

Meld je aan

Opgeven als standbemanning is alleen voor leden van de ABHB. Log in met het icoontje rechtsboven en meld je aan als vrijwilliger. Bekijk je dit bericht op je mobiel? Klik dan eerst op het pijltje in het midden bovenin op je scherm. Er klapt een paars vlak uit met rechtsbovenin de login.