Verslag ALV 7 maart beschikbaar

 In 2022

Op 7 maart vond, na afloop van de ABHB Vakdag, de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Tijdens de ALV werden onder andere twee aftredende bestuursleden bedankt voor hun inzet, is er een nieuw bestuurslid gekozen en zijn de jaarstukken van 2021 en de begroting voor 2022 goedgekeurd. 

Bestuur

Zowel Wilma Deelstra als Jolande Kroese treden af als bestuurslid en zijn niet herkiesbaar. Helaas konden beiden niet bij de ALV aanwezig zijn, maar werden door het bestuur bedankt voor hun inzet. Een van de leeggevallen plekken wordt ingevuld door Natasja Ekkelkamp. Natasja is eigenaresse van trimsalon Hugs & Paws in Schoonebeek.

Financiën

In 2021 zijn een aantal geplande activiteiten geannuleerd door corona. Mede daardoor is het financiële jaar positief afgesloten. Het bestuur is van plan om in 2022 een aantal extra activiteiten te organiseren. Er is in de begroting voor 2022 budget gereserveerd voor een vakdag en het budget voor het TrimMagazine is wat verhoogd om nog betere content te kunnen aanbieden.

Dit en meer kun je lezen in het verslag van de ALV. Je moet wel even inloggen, want de informatie is alleen beschikbaar voor leden van de ABHB.

Lid van de ABHB? Log dan eerst in om het verslag te downloaden.