Tot nu hebben de volgende bedrijven zich ingeschreven als exposant tijdens de ABHB Vakdag:

 

Aeres Training Centre Barneveld

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen en al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Alles over dierverzorging leer je dus bij Aeres Training Centre Barneveld.

www.aeres.nl

Cowboy Magic Europe

Hoe de ‘Lonesome Cowboy’ de markt veroverde…
In Amerika gebruiken duizenden mensen de producten van Cowboy Magic op zichzelf, vooral Detangler and Shine. Dit product verwijdert de grootste en meest onmogelijke klitten en maakt het haar zijdezacht en glanzend. Het succes groeide als snel door naar Europa en uiteindelijk kwam ook de hondenmarkt in aanraking met het product. Met name de labradoodles bleken heel veel baat te hebben bij de Detangler and Shine. Trimsalons maken inmiddels massaal gebruik van Cowboy Magic, iets wat Jim Cummings, de ‘Lonesome Cowboy’ op oprichter van Cowboy Magic, vooraf niet had kunnen bedenken.

www.cowboymagic-europe.com

De Natte Neus

De Natte Neus is een bedrijf waar praktijk- en saloninrichtingen worden geleverd. Alle producten zijn van professionele topkwaliteit waar je dan ook zo ergonomisch en productief mogelijk mee kunt werken voor het beste resultaat.

www.denatteneus.nl

Dyvers

De hond is ons favoriete huisdier. Ze zijn trouw, aanhankelijk en zorgen voor een beter welzijn van hun menselijke huisgenoten. Een betrokken baasje beloont de hond met liefde, voldoende beweging én de juiste voeding. Dyvers is van mening dat aan het bestaande eenzijdige hondenvoer nog veel verbeterd kon worden. Net als een mens heeft een hond gebalanceerd en vooral afwisselend eten nodig. Want afwisseling voorkomt verveling, houdt het immuunsysteem actief en verkleint de kans op intoleranties en allergieën. Om deze redenen is Dyvers ontstaan. Een nieuw dagelijks afwisselend menu van hoogwaardige hondenbrokken.

www.dyvers.com

Edupet (Prins Petfood)

Dierenwelzijn begint met educatie. Daarom organiseert Edupet Education cursussen en congressen voor alle dierenliefhebbers. Van honden tot katten, vissen, erfdieren, herpeten als reptielen en ambfibieën tot paarden! Om dierenwelzijn naar een hoger niveau te brengen, maakt Edupet een verbinding tussen mens en dier door het leveren van praktijkgerichte, betrouwbare en hoogwaardige kennis.

www.edupet.nl

HKI

Sinds 1953 verzorgt de Stichting Huisdier Kennis Instituut (HKI) vakopleidingen voor ondernemers en medewerkers in de dierenbranche. In het bestuur van de het HKI zitten mensen die de branche vertegenwoordigen en dagelijks in de huisdierensector actief zijn. Tezamen met de docenten uit de praktijk ontstaat dus een gerichte bundeling van knowhow en expertise. En dat alles bedoeld om deelnemers aan cursussen en opleidingen optimaal voor te bereiden op de dagelijkse praktijk. En daarbij mag leren, als het aan het Huisdier Kennis Instituut ligt, ook boeiend en leuk zijn.

www.huisdierkennis.nl

IV San Bernard NL

Iv San Bernard NL is er voor de vachtverzorging van je hond. Ook kunt u terecht voor een complete salon inrichting, spa baden, en een spa machine met ozon therapie. Zowel particuliere verkoop als zakelijke verkoop.

www.ivsanbernardnl.nl

Kommer Biopharm

Kommer Biopharm is al ruim 85 jaar een betrouwbare leverancier van boerderijbenodigdheden, diergeneesmiddelen en tuinbenodigdheden. Kommer Biopharm levert aan agrarische vakwinkels, dierenartsen, ruitersportwinkels, tuincentra, klauwverzorgers, groothandels in trimbenodigdheden en dierspeciaalzaken.

www.kommerbiopharm.nl

Matti

Matti is de eerste automatische ontklitborstel voor de professionele trimsalon. De Matti is speciaal ontwikkeld voor en door professionele trimmers om het ontklitten van honden te vereenvoudigen, versnellen en lichter te maken. De Matti ontlast uw schouder, arm en pols en verder krijgt u de hond snel klitvrij.

www.getmatti.com

Maxani

Maxani Animal Healthcare BV is in 2012 gestart als een eenmanszaak. Door gesprekken met dierenartsen en veterinaire dermatologen werd duidelijk dat er een verandering gaande was voor het behandelen van huidproblemen. Echter was er nog geen bedrijf met een breed aanbod voor het dermatologische plan van de dierenarts. Gewapend met veel kennis over farmaceutische grondstoffen en kennis van de kleinschalige productie van humane (veelal topicale) producten werd samen met de KOL’s de eerste oplossingen bedacht. Nu is Maxani niet meer weg te denken uit de dierenartsenpraktijk. Het brede assortiment voor huid- en wondverzorging met uitgebalanceerde, moderne producten heeft een stevige marktpositie verworven.

www.maxani.nl

Phytotreat

Phytotreat stelt de wetenschappelijke onderbouwing van de werkzaamheid van haar producten centraal. Phytotreat ontwikkelt eigen producten om aan de vraag naar natuurlijke gezondheidsproducten te voldoen. Daarnaast is het assortiment aangevuld met distributeurschappen van merken die voldoen aan de zelfde hoge eisen die Phytotreat aan haar eigen pakket stelt. Hiermee heeft Phytotreat een groeiend productportfolio, waarmee ze dierenarts, apotheek, therapeut en overige professionals kunnen bedienen.

www.phytotreat.com

Transgroom

Transgroom levert professionele dierenartikelen van particulier tot groothandel. Het magazijn stockeert +5000 verschillende artikelen aan de scherpste prijzen, waaronder eigen merken met een gegarandeerde prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Transgroom werkt een jong en dynamisch team dat van dieren houdt en geniet van een uitgesproken ervaring op gebied van professionele hondenverzorging en showgebeuren.

www.transgroom.com

ABHB

Natuurlijk is de ABHB ook aanwezig met een stand tijdens de ABHB Vakdag. Kom bij ons langs voor informatie over de vakorganisatie, stel vragen die je hebt en… vergeet niet je goodiebag op te komen halen!