ABHB Vakdag

Hét event in de trimmersbranche!

De ABHB organiseert op 7 maart 2022 een vakdag voor iedereen die professioneel werkzaam is in de trimmersbranche. Deze editie heeft de vakdag een duidelijk thema: ‘Dierenwelzijn in de trimsalon’.


Foto: Thea Luthart

Dat vertaalt zich in een interessant programma met lezingen door gerenommeerde sprekers, trimdemonstraties van door de wol geverfde trimmers, én natuurlijk met standhouders van mooie producten en diensten waar de branche niet zonder kan. Reserveer snel een stand want de ruimte is beperkt en de belangstelling groot. Na een periode van strenge maatregelen staat de branche weer te popelen om elkaar weer live te ontmoeten.

Er kan in de tussentijd natuurlijk nog van alles gebeuren en onze mooie plannen in de war schoppen. Wij hebben geen glazen bol, maar wel goede hoop dat de vakdag – wellicht met de nodige maatregelen – gewoon door kan gaan. Gelukkig heeft de organisatie ervaring met evenementen in coronatijd. De ABHB Vakdag wordt georganiseerd door hetzelfde team als de zeer succesvolle Dibevo-Vakbeurs, afgelopen oktober.

Algemene informatie

Datum: maandag 7 maart 2022
Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Openingstijden:
Inloop: 09.30 – 10.00 uur
Programma: 10.00 – 17.00 uur

NB: Het meenemen van honden is alleen toegestaan voor demonstraties.

Opbouw en afbouw

Opbouw:
zondag 6 maart 2022 van 08.00 tot 11.30 uur
maandag 7 maart 2022 van 08.00 tot 09.30 uur

Afbouw:
maandag 7 maart 2022 van 18.15 tot 21.00 uur

Annuleringsvoorwaarden

Voor als je twijfelt door corona: we hebben een zeer coulante annuleringsregeling als de ABHB Vakdag door corona-overheidsmaatregelen van de overheid helemaal geen doorgang kan vinden. In dat geval ontvang je 100% van de standhuur retour. Deze annuleringsregeling geldt niet voor situaties waarin de exposant of zijn standpersoneel ziek is of in quarantaine zit.