Exposanten

Ook tijdens deze editie van de ABHB-Vakdag is er weer een keur aan exposanten. De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven als exposant tijdens de ABHB-Vakdag:

Aeres Training Centre Barneveld

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen en al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Alles over dierverzorging leer je dus bij Aeres Training Centre Barneveld.

www.aeres.nl

Bushh

Bushh: een krachtige geurformule met ingrediënten zoals eucalyptus en lemongrass. Bushh ontsmet, verfrist en neutraliseert alle onaangename geuren direct! Hierdoor ruikt het weer schoon en fris. Hét product voor gebruik in dierenklinieken, trimsalons en praktijkruimten waar ongewenste geuren aan de orde van de dag zijn.

www.bushh.nl

CannaBioDay

Niet alleen wij mensen kunnen gebruik maken van de bijzondere hennepplant maar ook onze huisdieren beschikken over het endocannabinoidensysteem. Dit systeem is van onschatbare waarde voor de gezondheid, het zorgt ervoor dat het lichaam van uw trouwe viervoeter in balans blijft.

www.cannabioday.nl

Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale (Ceva) is het 5e wereldwijde diergezondheidsbedrijf, geleid door ervaren dierenartsen, wiens missie het is om innovatieve gezondheidsoplossingen te bieden voor alle dieren om het hoogste niveau van zorg en welzijn te garanderen. Ceva Santé Animale richt zich op preventieve geneeskunde zoals vaccins en dierenwelzijnsproducten, farmaceutische oplossingen voor boerderij- en gezelschapsdieren, evenals apparatuur en diensten om klanten de beste ervaring te bieden.

www.ceva.com

Dermagroom

Dermagroom is specialist in huid- én vachtverzorging voor trimsalons. Dermagroom staat graag voor u klaar om u te adviseren over meest geschikte producten voor het uitvoeren van een hoogwaardige huid- en vachtverzorging voor hond, kat en konijn. Door de jarenlange ervaring en expertise in grondstoffen en dermatologie bij huisdieren heeft Dermagroom voor elke huid en vacht een passende oplossing.

www.dermagroom.nl

Groomers Europe

Groomers Europe biedt een podium voor professionals om hun bedrijf en werkzaamheden bekend te maken. Groomers Europe vakblad is bedoeld voor alles wat te maken heeft met het onderhoud en de verzorging van huisdieren. Onder onderhoud van uw huisdier, verstaan we alle zaken die noodzakelijk zijn óm een huisdier te houden. Onder verzorging verstaan we alles wat nodig is om uw huisdier gezond en sterk te houden!

www.groomerseurope.com

HKI

Sinds 1953 verzorgt de Stichting Huisdier Kennis Instituut (HKI) vakopleidingen voor ondernemers en medewerkers in de dierenbranche. In het bestuur van de het HKI zitten mensen die de branche vertegenwoordigen en dagelijks in de huisdierensector actief zijn. Tezamen met de docenten uit de praktijk ontstaat dus een gerichte bundeling van knowhow en expertise. En dat alles bedoeld om deelnemers aan cursussen en opleidingen optimaal voor te bereiden op de dagelijkse praktijk. En daarbij mag leren, als het aan het Huisdier Kennis Instituut ligt, ook boeiend en leuk zijn.

www.huisdierkennis.nl

K9 Nederland

Voor uw professionele vachtverzorgingsproducten.

www.k9nederland.nl

KoHoKa

Bij KoHoKa vind je alles wat van belang is voor een goede vachtverzorging voor konijnen, honden en katten. Je kunt bij KoHoKa terecht voor workshops, webinars, demonstraties, informatie, advies en de aanschaf van vachtverzorgingsmaterialen. Voor zowel professionals als eigenaren is er een uitgebreid aanbod.

www.kohoka.nl

Kommer Biopharm

Kommer Biopharm is al ruim 85 jaar een betrouwbare leverancier van boerderijbenodigdheden, diergeneesmiddelen en tuinbenodigdheden. Kommer Biopharm levert aan agrarische vakwinkels, dierenartsen, ruitersportwinkels, tuincentra, klauwverzorgers, groothandels in trimbenodigdheden en dierspeciaalzaken.

www.kommerbiopharm.nl

Nextmune

Nextmune is een wetenschappelijk gedreven, wereldwijd gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van de gezondheid van honden, katten en paarden, met name op allergie en dermatologie, alsook gespecialiseerde verzorging en voeding. Het productaanbod omvat diagnostiek, producten (met en zonder recept) en wordt wereldwijd in meer dan 70 landen aangeboden aan dierenartsen en huisdiereigenaren. Gedreven door wetenschap en gedreven door passie.

www.nextmune.com

Romana Digital

Gelikt webdesign voor ondernemers met passie, die klaar zijn voor de volgende stap! Custom en volledig in lijn met jouw huisstijl en ambities. Van jou is er maar één en dat moet meteen duidelijk zijn op je website. Samen tillen we je online aanwezigheid naar een volgend niveau met een website die evenveel passie uitstraalt als jij zelf.

www.romana.digital

Trim Nederland

Trim Nederland is de grootste professionele trimbenodigdheden groothandel voor al uw trimspullen.

www.trim.nl

Wahl

Wahl is sinds 1919 de leider in de categorie professionele en consumenten verzorging, met de uitvinding van de eerste praktische elektrische tondeuse. Vandaag de dag hebben we wereldwijd meer dan 4.000 medewerkers.

www.wahl.nl

ABHB

Natuurlijk is de ABHB ook aanwezig met een stand tijdens de ABHB Vakdag. Kom bij ons langs voor informatie over de vakorganisatie en stel vragen die je hebt! Word je lid tijdens de vakdag? Dan ontvang je een cadeau van ons.