ABHB Vakdag

Hét event in de trimmersbranche!

De ABHB organiseert op 7 maart 2022 een vakdag voor iedereen die professioneel werkzaam is in de trimmersbranche. Deze editie heeft de vakdag een duidelijk thema: ‘Dierenwelzijn in de trimsalon’.

ABHB Vakdag

Eén ding is zeker: je gaat tijd tekortkomen op de vakdag. We hebben veel energie gestoken in een mooi, evenwichtig programma dat je gegarandeerd veel inspiratie zal opleveren.

Er zijn weliswaar geen trimwedstrijden, maar in plaats daarvan hebben we extra veel lezingen op het programma staan die ‘puntje van je stoel’-waardig zijn en op zich al genoeg reden zijn om naar Rijswijk af te reizen. Daaronder zijn sprekers uit de trimmerswereld, maar ook echte mediacoryfeeën als Patrick van Veen, je weet wel, de matchexpert in het RTL4-programma Married at First Sight.

De rode draad in alle lezingen is het thema van de vakdag: dierenwelzijn in de trimsalon. Wat is er nodig om dierenwelzijn naar een hoger plan te tillen? Vaak betekent dat investeren in jezelf. In je kennis, vaardigheden, fingerspitzengefühl, en niet te vergeten je communicatie met de klant. En dat is precies waarom de ABHB deze vakdag organiseert.


Foto: Thea Luthart

En daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en heerlijk kunnen bijpraten met een hapje en drankje. De vakdag is dus niet alleen leerzaam, maar ook leuk en vooral gezellig. Zorg dus dat je het niet mist en boek een voordelig Early bird-ticket! Als extra bonus krijgt elke Early bird-boeker een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Er is maar een beperkt aantal Early bird-tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken!

 

 

Praktische informatie

Datum: maandag 7 maart 2022
Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Openingstijden:
Inloop: 09.30 – 10.00 uur
Programma: 10.00 – 17.00 uur

Bezoek jij als student van het HKI de vakdag? Dan ontvang je hiervoor 2 studiepunten.

NB: Het meenemen van honden is alleen toegestaan voor demonstraties.

 
 

Aansluitend op de ABHB Vakdag vindt de ABHB-ledenvergadering plaats. Ben je lid van de ABHB? Dan nodigen we je graag uit om je mening te geven en vragen te stellen over de vergaderstukken. Zo kun je actief meebeslissen in de punten die aan bod komen. Meld jij je aan?