11 maart 2024


Hét event in de trimmersbranche!

Er komt weer een heuse ABHB-vakdag aan! En we hebben naar jullie geluisterd! De vakdag vindt plaats op een locatie die meer in het midden van Nederland ligt. Ook nieuw is dat we dit jaar trimwedstrijden organiseren voor zowel hond als modeldog.

Extra aandacht aan beginnende trimmers en stagiaires

De ABHB-vakdag is gericht op iedereen die professioneel werkzaam is in de trimmersbranche, dus ook niet-leden zijn van harte welkom. Net zoals vorige keer zijn er lezingen, trimdemonstraties en productpresentaties van leveranciers, en daar voegen we dus de trimwedstrijden aan toe. Ten opzichte van de vorige vakdag besteden we extra aandacht aan beginnende trimmers en stagiaires. Zo zijn er bijvoorbeeld lezingen waarin startende trimmers vragen kunnen stellen aan ervaren collega’s over hun werkwijze en ondernemerschap, en zijn er speciale beginnerscategorieën voor de trimwedstrijden.

Locatie: Buitenplaats Kameryck

En dan de locatie: we hebben echt een wereldplek gevonden! De vakdag vindt plaats op Buitenplaats Kameryck, op steenworp afstand van Utrecht. Een rustige locatie met een weids uitzicht over water en polders, en volop gratis parkeergelegenheid. Mocht je je nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, kijk dan even op kameryck.nl.

Algemene ledenvergadering

In het kader van twee vliegen in één klap vindt aansluitend aan de vakdag de algemene ledenvergadering plaats van de ABHB. Na afloop van de ledenvergadering is er een dinerbuffet.

NB. In het belang van de dieren en om onnodige onrust te voorkomen is het niet toegestaan om honden mee te nemen naar de ABHB-Vakdag. Uitzondering hierop zijn honden die meegenomen worden om deel te nemen aan de trimwedsrijden en demonstraties.