Trimsalon Plucky

 In

Het hele jaar door kan jij er keurig getrimd en/of gewassen uitzien. Of het nu warm is of koud, bij ons krijg je de juiste look.. Hopelijk mag ik je snel (weer) begroeten in Trimsalon Plucky, Groetjes Noyo.

Laat ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Noyo geluk, ik ben een je weet wel kater. Samen met mijn vrienden, Herbie en Clinton, twee maltezers genieten wij volop van onze vrienden bij Trimsalon Plucky.

Wij willen niet alleen onze hondenvrienden een goede vachtverzorging geven, maar ook al onze kattenvrienden en knaagdiervrienden. Wij vinden een trimsalon aan huis ook erg leuk en vooral gezellig. 

Natuurlijk kunnen wij zelf met onze poten niet zo heel goed knippen, daarom krijgen wij hulp van ons baasje, Ingrid Spelbrink. Ingrid heeft al veel werkervaring met verschillende diersoorten. Haar opleiding diermanagement en trimmen heeft ze gevolgd te Barneveld. Ons baasje is dus volledig gediplomeerd.

Alle dieren kunnen bij ons terecht voor een lekkere wasbeurt. Natuurlijk kun je bij ons in Trimsalon Plucky ook je nagels een pedicure laten geven. Je kan ook terecht om je te laten knippen, plukken of scheren. Dan krijg je er sowieso een wasbeurt en pedicure bij. Behalve natuurlijk voor onze kattenvrienden. Wij weten dat jullie katten niet zo van water houden…

Wij kunnen ook allemaal behandeld worden tegen parasieten zoals vlooien, teken en luizen. Wij staan altijd voor u klaar en zien jullie graag bij ons in Trimsalon Plucky. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, of zie op plucky.nl
Graag tot snel!!

Groeten van Noyo Geluk en Ingrid Spelbrink 

Je vindt Trimsalon Plucky in Middelburg, aan de Seislaan 14, 4333 GX. Daar heeft mijn baasje haar trimsalon.

Wil jij een afspraak maken. Bel dan naar 0118-851265 of 06-22028218. Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan belt mijn baasje zo snel mogelijk terug.

Hopelijk tot gauw. Dan kunnen wij misschien samen een beetje spelen.

Noyo Geluk Geluk 

Trimsalon Plucky
Seislaan 14
4333 GX  Middelburg

T: 0118-851265
M: 06-22028218
E: ingrid@plucky.nl