Puberhond centraal op KynoCongres 2019

 In 2019, Nieuws

‘Puberteit’ is het centrale thema van het KynoCongres 2019 op zaterdag 16 november in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Het congres is toegankelijk voor iedereen die zich professioneel met hondengedrag bezighoudt of hierin is geïnteresseerd.

Een puppy is helemaal schattig en vertederend en heeft een grote aaibaarheidsfactor, maar dan komt de puberteit. Puberhonden zitten in een moeilijke levensfase waarbij gierende hormonen, snel groeien en niet luisteren vaak gehoorde sleutelwoorden zijn.

Sprekers

Sprekers als Peter Beekman, Sam Turner, Judith Lissenberg en Judith Hofman zullen de puberteit van honden tijdens het KynoCongres van alle kanten belichten. Hoe blijft je verliefd op je puberhonden? Welke hormonale veranderingen spelen zich af in het puberlijf? Wat kan kynomassage voor honden in deze leeftijdsfase betekenen? Waar worden puberhonden blij van, en hoe kun je daar op inspelen tijdens de training? Deelnemers krijgen naast veel stof om over na te denken ook praktische informatie mee die direct toepasbaar is in de praktijk.

Inschrijven

De organisatie van het congres is in handen van Peter Beekman van Kynotrain in samenwerking met EduPet Education. Deelname kost 130 euro per persoon. Dat is inclusief btw, koffie/thee en lunch. Inschrijven kan via de website van KynoCongres 2019.