Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

 In Nieuws

Zoals je eerder al kon lezen in het TrimMagazine en online is het bestuur van de ABHB uitgebreid met de nieuwe leden Louisa Verhulsdonck en Diana Vrijvogel. Hieronder stellen ze zich aan je voor!

Even voorstellen: Louisa Verhulsdonck

Nadat ik mijn opleiding in Barneveld in 2013 had afgerond, merkte ik dat het stukje ondernemen mij beter lag dan ik had verwacht. In 2015 was Hondentrimsalon Amsterdam in Amsterdam-Zuid een feit. Mijn drijfveer was andere eigenaren een betere ervaring op te laten doen dan dat ik met mijn eigen honden gehad had.

Inmiddels ben ik een gedreven zakenvrouw, ben ik erg begaan met het vak en de dieren die op mijn tafel staan. Ik sta open voor vragen van klanten en collega’s. Ondanks dat trimmen een vrij beroep is, wil ik graag dat iedereen die de opleiding afrondt zich realiseert dat dit een beroep is waar je trots op mag zijn. En waarvoor je jouw ‘happy’ prijs mag rekenen na al dat harde werk en met jouw deskundigheid.

Sommige van jullie hebben vast wel zo nu en dan (de kritische) vragen van mij voorbij zien komen in de diverse Facebook-groepen. Eigenlijk probeer ik door mijn kritische vraagstelling anderen tot denken aan te zetten hoe ze hun bedrijf kunnen verbeteren. Op die manier kunnen we elkaar verder helpen. Ik hoop dat ik met mijn kritische blik op dingen en vraagstellingen mijn steentje aan de ABHB kan bijdragen!

Even voorstellen: Diana Vrijvogel

Veel van jullie kennen mij waarschijnlijk al wel via de trimmers-Facebook-groepen waarin ik actief ben. Ik vind het ontzettend leuk om vraagstukken op te lossen, alles te analyseren, uit te pluizen en op te zoeken.

Na de MBO Dierverzorging in Barneveld heb ik de opleiding Hondentrimmen gevolgd. De eerste stagedag was ook meteen mijn eerste kennismaking met een trimsalon. Tegelijkertijd had ik een baantje gevonden bij een dierenwinkel; dit kon ik prima combineren met de stagedagen. Na het behalen van mijn diploma in 2002 stuitte ik op een probleem. Ik woonde nog thuis en had eigenlijk geen mogelijkheid om een salon te beginnen. De oplossing? Ambulant werken! Ik kocht een autootje en een inklaptafel en toen is het echt gestart. Trimsalon Groomers@home was een feit!

In 2016 hebben we het grootouderlijk huis van mijn man over kunnen nemen waar ik in de bijkeuken een salonnetje kon openen. Met een lik verf op de jaren 70-tegels, een vinyllapje op de grond en een stevige betegelde plank in de oude douche kon ik van start. We zijn nu samen druk met het bouwen van een nieuwe ruime salon, die hopelijk in 2024 geopend kan worden.

Tot zover mijn verhaal, hopelijk kan ik wat voor jullie betekenen en nog een leuk hoofdstuk aan mijn trimcarrière toevoegen als bestuurslid van de ABHB!

Dan nog even dit

Danielle Rijerkerk is in maart gekozen als bestuurslid. Ze heeft zich teruggetrokken vanwege de ernstige gezondheidsproblemen van haar moeder. Danielle gaat de zorg voor haar moeder op zich nemen en beperkt zich daarom de komende tijd tot het runnen van haar trimsalon. Haar kersverse werk als docente voor HKI en het bestuurslidmaatschap van de ABHB heeft ze daarom moeten opgeven.