Het trimmen van honden, katten en konijnen is best een eenzaam vak. Dan is het fijn om te weten dat er een vakvereniging is die achter je staat. Een vereniging die je helpt bij het vergaren van vakkennis en die zich er hard voor maakt dat gediplomeerde trimmers gehoord en gevonden worden. 

Ledenvoordelen

We hebben als vakvereniging heel wat te bieden en daar haal jij als ABHB-lid je voordeel uit.

Hieronder tref je in het kort de voordelen op een rij aan:

  • Je ontvangt gratis het TrimMagazine. Dit is ons full-colour vakblad exclusief voor ABHB-leden en verschijnt vijf keer per jaar. Vraag eenvoudig een proefexemplaar aan.
  • Je bent vindbaar op de website voor consumenten. En dat zijn misschien wel jouw potentiële klanten.
  • De ABHB heeft, samen met een jurist, algemene leveringsvoorwaarden voor de trimsalon ontwikkeld en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht. Leden mogen hier gratis gebruik van maken.
  • Je kunt tegen een ledentarief deelnemen aan de EHBO-cursus speciaal gericht op het trimvak.
  • Je kunt gratis of tegen een ledentarief deelnemen aan workshops, themamiddagen/avonden waar je kennis in een mum van tijd wordt opgefrist.
  • Via de website kun je tegen ledentarief mooie, handige en nuttige artikelen bestellen, zoals klantenkaarten en de promotievlag.
  • En natuurlijk zijn we als ABHB actief op social media en kun je met aangesloten trimmers in contact komen via de besloten Facebookpagina.

Aspirant-lidmaatschap

Ben je cursist bij één van de opleidingsinstituten erkend door de vereniging?

Meld je dan aan als aspirant-lid en maak alvast kennis met het trimvak en de ABHB! Je ontvangt tegen gereduceerd tarief 5 x per jaar het TrimMagazine en je kunt met korting deelnemen aan activiteiten, zoals de door de ABHB georganiseerde EHBO-cursus.

Voor beginnende trimmers en aspirant-leden die zich goed willen voorbereiden op het vak is er de ‘Startershandboek‘ met daarin uitleg over alles wat er bij het zetten van de eerste stappen naar een eigen trimbedrijf komt kijken.