Algemene Belangenvereniging
voor het Hondentoiletteer Bedrijf

 

Adverteren

Wil je adverteren in het volgende Trimmagazine? Op de tariefkaart 2018 lees je meer over de advertentieformaten, de tarieven en de planning.

Insturen kopij

Kopij voor het Trimmagazine kan naar info@abhb.nl. Lever je tekst aan als Word-bestand en in een aparte mail je foto’s/ logo’s als JPG-bestand in hoge resolutie.

 

 Trimmagazine nummmer 6 2015   Trimmagazine nummer 1 2016


Wil je een beeld krijgen van de inhoud van het Trimmagazine? Dat kan! Vraag dan een digitaal proefnummer aan via onderstaand formulier. Wil je toch meer artikelen lezen en het Trimmagazine standaard op de deurmat ontvangen? Meld je dan aan als lid bij de ABHB.

 

Inloggen ABHB-leden

Agenda

Aanvang: 09:00

Zaterdag 10 november komt Isabella Jane Doblas Jones uit Málaga naar Kamerik voor een demonstratie en workshop.

Aanvang: 12:00

Janice Sealy adviseert je in een 3-uur durende workshop hoe je een eigen bedrijf kunt starten. Want dat is toch wat je wil als je je diploma hebt behaald.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut (HKI) kun je meer lezen over deze workshop.

Aanvang: 13:00

Janice Sealy & Marianne van Leijenhorst vertellen wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens het praktijkexamen. Haak hierbij aan en doe er je voordeel mee.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut kun je meer informatie vinden over deze workshop.

Aanvang: 10:00

In 2018 organiseert het Huisdier Kennis Instituut de 18e Huisdier Kennis Dag (voorheen Huid- & Vachtdag) en wel op zondag 18 november 2018 bij Postillion Bunnik. De dag staat vol wedstrijden, lezingen, demonstraties en stands.