Algemene Belangenvereniging
voor het Hondentoiletteer Bedrijf

Het maandblad Onze Hond, boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden.

In het maandblad Onze Hond lees je alles over honden. Je komt alles te weten over de nieuwste trainingsmethoden, de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op medisch gebied. Maar ook vind je spraakmakende reportages over verschillende takken van de hondensport, uitgebreide rasprofielen en interviews met bekende Nederlanders over hun hond. Ook kun je inspiratie halen uit de professionele adviezen over de opvoeding van je hond en natuurlijk de laatste uitslagen van wedstrijden en tentoonstellingen. Raad van Beheer op Kynologisch Gebied plaatst regelmatig officiële mededelingen. Mis dus niets en neem nu een abonnement op het maandblad Onze Hond met prachtige full color foto's en interessante reportages.

 

Vanaf 2010 staat in iedere uitgave tweemaal een vachtverzorgingsadvies door de ABHB. Duidelijk met logo en verwijzing naar de ABHB-site. Leden van de ABHB krijgen 25% korting op een abonnement. Vul vandaag onderstaand aanmeldformulier nog in en ontvang Onze Hond tegen een interessant gereduceerd tarief.

ABHB-leden kunnen hier inloggen om het gehele bericht te lezen

Inloggen ABHB-leden

Agenda

Aanvang: 09:00

Zaterdag 10 november komt Isabella Jane Doblas Jones uit Málaga naar Kamerik voor een demonstratie en workshop.

Aanvang: 12:00

Janice Sealy adviseert je in een 3-uur durende workshop hoe je een eigen bedrijf kunt starten. Want dat is toch wat je wil als je je diploma hebt behaald.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut (HKI) kun je meer lezen over deze workshop.

Aanvang: 13:00

Janice Sealy & Marianne van Leijenhorst vertellen wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens het praktijkexamen. Haak hierbij aan en doe er je voordeel mee.

Op de website van het Huisdier Kennis Instituut kun je meer informatie vinden over deze workshop.

Aanvang: 10:00

In 2018 organiseert het Huisdier Kennis Instituut de 18e Huisdier Kennis Dag (voorheen Huid- & Vachtdag) en wel op zondag 18 november 2018 bij Postillion Bunnik. De dag staat vol wedstrijden, lezingen, demonstraties en stands.