Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van de ABHB-winkel. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met de algemene leveringsvoorwaarden. Wij verwerken je bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Je bestelling bevestigen we via e-mail.

Prijzen
Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en exclusief btw. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

Betalen
Je bestelling wordt definitief na betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt je bestelling (indien voorradig) binnen 5 werkdagen aan je geleverd.

Verzending
Verzending geschiedt via PostNL. Wanneer je niet thuis bent op moment van bezorging heb je twee weken de tijd om je bestelling op het postkantoor af te halen.

Levertijd
Wanneer je bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen 1 tot 5 werkdagen. Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met je op zodat je weet waar je aan toe bent.

Foutieve leveringen
Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat je het artikel retourneert contact op met de ABHB-winkel email: administratie@abhb.nl. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij de juiste bestelling naar je toe.

Is je bestelling beschadigd?
Wij leveren onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt je bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan direct (binnen 2 werkdagen) door aan de ABHB-winkel email: administratie@abhb.nl zodat wij het probleem op kunnen lossen.

Kleuren
Kleuren van artikelen op de foto kunnen iets afwijken van de echte kleur.

Retourzending
De kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant. Als er sprake is van non-conformiteit, dan zal de ABHB de kosten van retourzending vergoeden. Het risico van zoekraken bij de retourzending is voor de klant.