Later als ik groot ben…

 In 2023

Zo heet het YouTube-programma waarin kinderen tussen 9 en 13 jaar op pad gaan om te kijken of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. De nieuwste aflevering van het programma is gemaakt in samenwerking met de ABHB.

De ABHB werkt op meerdere manieren aan de profesionalisering van de trimmersbranche. Dat gebeurt onder andere door in de media aandacht te vragen voor het trimmersvak. Door de samenwerking met het YouTube-programma Later als ik groot ben…’ wil de ABHB het trimmersvak promoten, laten zien waar we voor staan en natuurlijk laten zien hoe leuk het is om te werken als trimmer. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Snuffelstage van 1 dag

In de aflevering die vanaf vandaag online staat ontdekt de 13-jarige Liza of haar droombaan als hondentrimster daadwerkelijk zo leuk is als dat zij denkt. Samen met Jochem van Gelder gaat Liza op bezoek bij Hondentrimsalon Does in Tilburg, waar Miranda haar alles vertelt over het beroep als trimmer. Als de twee hun werkkleding aan hebben kan het werkavontuur beginnen!