17 april: ABHB-kennisavond ‘Ondernemerschap in de trimsalon’

 In 2024, Evenementen

Wat een mooi vak hebben trimmers toch. Of nog beter gezegd: wat een mooi ambacht is het trimvak. De gedachte aan de hele dag bezig zijn met de zorg voor huisdieren roept een romantisch beeld op, maar de realiteit van het dagelijkse werk ziet er toch iets anders uit…

Want eerlijk is eerlijk, veel trimmers zijn om bepaalde redenen gevallen voor het vak, het ambacht, maar er niet altijd bij stil gestaan dat je ook nog eens ondernemer moet zijn. Natuurlijk, je weet wel dat je ondernemer wordt, maar wat daar allemaal bij komt kijken is altijd meer dan gedacht, en het verandert voortdurend. Starten als ondernemer is één ding, ondernemer zijn iets heel anders! Daar gaan we het over hebben tijdens de kennisavond ‘Ondernemerschap in de trimsalon’.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens deze avond praten we je bij over de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor jou als ondernemer, en kun je alle vragen stellen waar jij als ondernemer graag antwoord op wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Aan elk huisdier zit ook een eigenaar vast, de één is gezellig en gemakkelijk, de ander toch niet zo. Hoe ga je daarmee om in deze tijd van stijgende kosten?
  • Het is nog steeds druk in de salon, vaak met een klantenstop. Natuurlijk is dat mooi want je hebt meer klanten dan ooit, maar is dat ook wat je wilt? Of betrap je jezelf erop dat het eigenlijk te druk is? Dat je door die drukte ongeduldiger wordt naar de dieren toe? Het gaat eigenlijk niet zoals je graag zou willen en je weet dat er iets moet veranderen, maar hoe pak je dat aan?
  • Je hebt net alle gegevens voor de boekhouder verzameld, en hij heeft je verteld dat je weliswaar meer omzet hebt, maar minder hebt verdiend. Het advies is om eens goed naar de kosten te kijken.
  • Zijn er misschien nog andere manieren om extra omzet te scoren?
  • Misschien overweeg je om samen te gaan werken met een andere trimmer?
  • Weet je wat er allemaal voor 2024 is veranderd voor jouw bedrijf?

Kortom, aan het einde van de avond ga je in ieder geval naar huis met allerlei nieuwe tips, inzichten en bovenal met nieuwe ideeën hoe je naar je eigen bedrijf kunt kijken. Een kennisavond die je niet mag missen. Schrijf je snel in!

JE VRAAGBAAK: HENK VAN HOUWELINGEN

Tijdens deze kennisavond praat Henk van Houwelingen je helemaal bij en beantwoordt hij al je vragen. Henk van Houwelingen is voorzitter van de ABHB en secretaris bij Dibevo. Hij helpt ondernemers al jaren met de meest uiteenlopende praktijkproblemen.

VOOR WIE?

De kennisavond is speciaal voor leden van de ABHB. Leden kunnen gratis deelnemen.

DATUM EN LOCATIE

Woensdagavond 17 april in Van der Valk Hotel Harderwijk (Leuvenumseweg 7, 3847 LA Harderwijk)

PROGRAMMA

19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19:30 uur Start kennisavond
21.00 uur Afsluiting

AANMELDEN

Helaas! Je kunt je niet meer aanmelden voor de ABHB-kennisavond. Heb je een vraag over de kennisavond? Stuur dan een mail naar info@abhb.nl. Bedankt!