HuisdierenApp: zichtbaarheid voor ABHB trimsalons

 In 2020, Nieuws

In de HuisdierenApp staan alle ABHB aangesloten trimsalons vermeld. Zeker in deze tijden is zichtbaarheid belangrijk. Enerzijds voor promotie om wellicht nieuwe klanten aan te trekken, anderzijds is de app een leuke tool voor je vaste klanten zodat ze de gegevens van hun eigen huisdier altijd bij de hand hebben. En je kunt de app gratis downloaden!

Handigheidjes voor trimmers in de HuisdierenApp

In het profiel van ‘mijn huisdier’ staan ook alle verschillende honden- en kattenvachtsoorten vermeld. En geef je een speciaal shampoo-advies, dan kan dit ook in het dierprofiel vermeld worden zodat het juiste product wordt aangeschaft. Met de HuisdierenApp op zak heeft de consument altijd de dichtstbijzijnde trimmer, dierenarts of dierenspeciaalzaak bij de hand. Alle diensten zijn zelf door het baasje in te stellen. En waarschijnlijk ben jij zelf ook diereigenaar en kan je best een seintje gebruiken als er weer een anti-vlooien of tekenmiddel moet worden toegediend of niet?

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van HuisdierenApp. Wil je aandacht besteden aan de HuisdierenApp op Facebook, Instagram of website? Vraag dan gerust gratis digitaal promotiemateriaal aan via info@huisdierenapp.nl.