Huid- & Vachtdag op 28 januari in Expo Houten

 In Evenementen

A D V E R T E N T I E

Het Huisdier kennis Instituut organiseert deze maand voor de de 21ste keer de Huid- & Vachtdag. De dag gaat voor de 11de keer samen met de Trimkampioenwedstrijden van 2Groom en is toegankelijk voor iedereen die professioneel met dieren omgaat.

Beide evenementen worden gehouden op zondag 28 januari 2024 in de Expo Houten. Een locatie met een ruime opzet, goed bereikbaar in het midden van het land en voldoende gratis parkeergelegenheid. Huid- & Vachtdag-organisator HKI verwacht weer veel enthousiaste trimmers, stagiaires, cursisten en andere dierverzorgers. Er wordt wederom een leuk, maar vooral leerzaam programma aangeboden, met workshops, lezingen, demonstraties en een reeks exposanten die o.a. trimgereedschappen, verzorgingsproducten, cadeauartikelen en vakinformatie aanbieden. En dit alles in een net zo gezellige sfeer als in voorgaande jaren. Ook de ABHB is aanwezig met een stand.

Kortom: een dag die je niet mag missen! Meld je snel aan via info@huisdierkennis.nl of tel. 030-6567200. Meer info over de Huid- & Vachtdag vind je op huisdierkennis.nl.