Harde lockdown, maar trimsalons mogen openblijven

 In 2021, Nieuws

Eén voordeel van het muterende coronavirus: binnen een paar jaar heb je het hele Griekse alfabet onder de knie. Maar zonder gekheid: we zijn weer precies op het punt van een jaar geleden. Toen ging Nederland 5 dagen eerder op slot. Dat betekent dat tot 14 januari alle publiekelijk toegankelijke locaties dicht gaan: musea, theaters, sportscholen, dierenparken, scholen, enzovoort. Maar dankzij onze voortdurende lobby mogen trimsalons gewoon openblijven. En dat niet alleen: trimsalons mogen ook nog eens de reguliere openingstijden hanteren. Een groot succes voor onze branche!

Net zoals in de vorige lockdown kan het voorkomen dat een gemeente of andere instantie zegt dat je toch dicht moet. Meld dit dan meteen bij ons. Het laatste dat wij willen is dat trimsalons verplicht dicht moeten, want daarmee wordt immers ook het dierenwelzijn aangetast.

Niets zo wispelturig als het overheidsbeleid, dus wees daarop beducht. Zodra er ook maar iets verandert, laten wij dat weten via onze nieuwsbrief. Heb je ondertussen vragen? Stel deze dan niet via Facebook, maar door te mailen naar info@abhb.nl.