Gratis ABHB Thema-avond: Stage geven of stage krijgen

 In 2019, Evenementen, Nieuws

Als trimmer een stageplek aanbieden aan leerlingen of als leerling gebruik maken van een stageplek bij een trimmer : twee partijen met andere wensen en doelen voor ogen. Het kan niet anders dat dit voor beide vragen oplevert. Want wat is het doel van de praktijkstage? Wat zijn de verwachtingen van de stagebieder en van de stagiair? Welke aandachtspunten hebben beide partijen? En wat voor afspraken wil je en kun je maken?

Een eenduidig antwoord is er niet. Want elke stagebieder of stagiair heeft zijn eigen kijk op bepaalde zaken. En dan is het weleens goed om dat met elkaar te delen.

Daarom geeft Janice Sealy tijdens de gratis ‘ABHB Thema-avond: Stage geven of stage krijgen’ je verschillende inzichten en geeft ze je een stuk bewustwording van allerlei zaken die bij ‘stage’ komen kijken.

De avond is opgesplitst in twee delen. Voor de pauze bespreekt Janice de verschillen in stage geven en stage krijgen en met welk doel beide partijen eraan beginnen. Na de pauze komen diverse stagevraagstukken aan de orde. Denk aan terugkoppeling van de progressie, huisregels en aansprakelijkheid mét een klein uitstapje naar de RI&E. Ook is er ruimte om nog invulling te geven aan punten die voor de pauze besproken zijn.

Kortom: een interactieve avond over de verschillen tussen stage geven en stage krijgen.

Voor wie?

De avond is bedoeld voor zowel leden trimmers die ook stagebieder zijn of dat van plan zijn om te gaan doen én de avond is bedoeld voor trimmers in opleiding (aspirant-leden), dus die gebruik maken van een stageplek in een trimsalon.

Programma

19.00 uur ontvangst
19.30 uur start van het eerste deel
20.30 uur pauze
21.00 uur start tweede deel
22.00 uur einde van de avond

Datum en locatie

De ABHB Thema-avond kun je bijwonen op maandag 3 februari bij Van der Valk Harderwijk  (Leuvenumseweg 7, 3847 LA Harderwijk) of maandag 17 februari bij Van der Valk Vught (Bosscheweg 2, 5261 AA Vught).

Aanmelden

ABHB Thema-avond: Stage geven of stage krijgen

ABHB Thema-avond: Stage geven of stage krijgen

Ja, ik geef mij op voor de gratis ABHB Thema-avond over 'Stage geven en stage krijgen'.

LET OP: Meld jezelf alleen aan als je er zeker van bent dat je de gratis ABHB Thema-avond kunt bijwonen. Bij annuleringen (ongeacht de reden) dien je dit minimaal 2 werkdagen voor aanvang van de Thema-avond door te geven.

Bij te late annulering (minimaal 2 werkdagen voor aanvang) of niet komen opdagen, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 30,- in rekening te brengen.