Even voorstellen: Natasja Ekkelkamp

 In Nieuws

Op 7 maart van dit jaar is Natasja Ekkelkamp toegetreden tot het bestuur van de ABHB. Hieronder stelt ze zich aan je voor:

Ik ben Natasja Ekkelkamp en sinds april van dit jaar zijn mijn man en ik trotse ouders geworden van onze dochter Skye.

Voordat ik in het trimmersvak rolde, stond ik voor de klas. Toen ik een leuk hondje wilde aanschaffen, had ik gelezen bij de rasstandaard dat hij elke zes weken naar de trimsalon moest. Ik had nog geen flauw benul dat dit beroep überhaupt bestond. Nadat ik mij hierin verdiept had, wilde ik zonder twijfel mijzelf omscholen tot trimmer. Het was de ideale combinatie om mijn creativiteit, zelfstandigheid en liefde voor dieren te combineren.

Nadat ik mijn opleiding bij het HKI in 2013 had afgerond en inmiddels al een eigen klantenkring aan het opbouwen was, kreeg ik al snel in de gaten dat mijn passie voor lesgeven ook nog steeds diepgeworteld zit. Al snel hielp ik collega’s uit de buurt die vastliepen met bepaalde rassen en vachtsoorten. Inmiddels bied ik in mijn salon ook de gelegenheid voor stagiaires om hun kennis bij mij op te schroeven. Toen ik de vraag kreeg of ik wellicht ook bij het bestuur een handje mee wilde helpen, kon ik dit natuurlijk niet afwijzen!