EHBO-cursus: in 1 dag je medische kennis (weer) up-to-date

 In 2020, Nieuws

Zondag 7 juni start er weer een nieuwe ABHB EHBO-cursus. Tijdens deze dag leer je hoe je directe medische hulp kunt bieden, krijg je tientallen praktische tips en komt je relatie met de dierenarts en je klant ter sprake. De cursus is samengesteld door Drs. Wim Bijen dierenarts en Jet Bijen-Veldhoen, paraveterinair, hondentrimster en auteur van het ‘ABHB-Trimboek’, talrijke artikelen in honden- en trimvakbladen en is theoriedocente aan het Huisdier Kennis Instituut. Jet Bijen-Veldhoen verzorgt de cursus.

Zowel voor startende trimmers als voor ervaren vakmensen is tijdens de cursus veel te leren. Alleen al omdat techniek en wetenschap zich razendsnel ontwikkelen.

Cursuspakket en toets

Het cursuspakket bestaat uit materiaal en een handleiding. De handleiding is zodanig opgezet dat je de leerstof stap voor stap eigen maakt. Tijdens de workshop komt het gebruik van het materiaal en de handleiding uitvoerig aan de orde. Na afloop krijg je een toets mee naar huis die je na het bestuderen van het lesmateriaal en het bijwonen van de workshop thuis kunt maken.

Certificaat

Na het maken en inzenden van de toets verstrekt de ABHB een deelnamecertificaat. Dit certificaat zal het vertrouwen van je klanten in je kennis versterken.

Datum en locatie

Datum: zondag 7 juni 2020
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Huisdier Kennis Instituut (HKI) Bunnik

Kosten van de ABHB EHBO-Cursus 2020

Kosten inclusief lesboek
€ 96,25 excl. btw (€ 115,- incl. btw) voor leden van de ABHB
€ 121,22 excl. btw (€ 145,- incl. btw) voor niet-leden van de ABHB

Aanmelden

Ook goed voorbereid zijn? Meld je dan snel aan!

Helaas! Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze EHBO-cursus. Wil je een bericht ontvangen zodra een volgende cursus van start gaat? Mail je gegevens dan naar info@abhb.nl. Bedankt!