Drie keer hoera voor Trimsalon Joke Kruis

 In 2021, Nieuws

Deze maand bestaat Trimsalon Joke Kruis 35 jaar. Of dat nog niet genoeg reden is voor een feestje zit Joke dit jaar 40 jaar in het vak en haar man Fred 30. “We doen dit werk nog steeds met veel plezier en hopen dat we voorlopig nog veel hondjes mogen ontvangen”, aldus Joke.

Joke begon direct na het behalen van haar middelbare schooldiploma met werken in de trimsalon, behaalde haar trimdiploma en is bij diverse bedrijven aan de slag gegaan. 5 jaar later was het dan zover: “In juni 1986 kon ik de trimsalon waar ik het vak heb geleerd overnemen en zo is Trimsalon Joke Kruis ontstaan.”

Ontwikkelingen
De zaken gingen goed en Fred is 4 jaar later ook fulltime in de salon gaan werken. Nadat de salon was verhuisd, wisten nog meer klanten Joke en Fred te vinden en werd het team verder uitgebreid.
Inmiddels werken Joke en Fred weer met z’n tweeën in de salon maar worden ze wel geholpen door de techniek. Elektrische trimtafels, waterblazers en andere snufjes maken het werk iets gemakkelijker. “Maar het plukken wordt bij ons nog wel altijd met de hand gedaan!”

Foto: Gabees Fotografie