ABHB-ledenvergadering digitaal op 28 juni 2021

 In 2021, Nieuws

Zoals op 10 juni aangekondigd zal de algemene ledenvergadering online plaatsvinden op 28 juni. De vergadering gaat om 19:00 uur van start via Google Meet.

Omdat de algemene ledenvergadering digitaal verloopt, zal het verloop van de vergadering iets anders zijn dan gebruikelijk. Zo zal er op een andere manier worden gestemd. De stukken zijn al eerder beschikbaar gemaakt maar voor de volledigheid tref je onderaan dit bericht nog een keer de link naar de stukken aan, evenals de agenda.

Aanmelden

Stemgerechtigden moeten identificeerbaar zijn, daarom vragen wij je om je vooraf digitaal aan te melden. Na digitale aanmelding checken wij het lidmaatschap en sturen wij je een link van de ledenvergadering toe. De link is persoonlijk en het is niet toegestaan om deze link met anderen te delen.

Zie je geen aanmeldformulier? Log dan eerst even in als ABHB-lid. Je ziet dan ook de agenda en vergaderstukken onder het formulier verschijnen.

Bekijk je dit bericht op je mobiel? Klik dan eerst op het pijltje in het midden bovenin op je scherm. Er klapt een paars vlak uit met rechtsbovenin de login.