Boek nu je tickets voor de ABHB-Vakdag!

 In Evenementen

Het is eindelijk zover! Je kunt vanaf nu tickets boeken voor het niet-te-missen event: de ABHB Vakdag 2024! Alle info over de lezingen, wedstrijden en demonstraties staat inmiddels op de website, en natuurlijk komen daar ook nog exposanten bij.

Wedstrijd-inschrijvingen

Ook de inschrijving voor de trimwedstrijden is geopend. De wedstrijden tijdens de ABHB Vakdag hebben een bijzondere insteek, want ze zijn uitsluitend bedoeld voor trimmers die stage lopen. Elke stagiaire mag deelnemen, ongeacht de ervaring. LET OP: Er zijn 2 categorieën en per categorie is er ruimte voor maximaal 10 deelnemende stagiaires!

Meer info over de trimwedstrijden >>

Prijzen

Natuurlijk zijn er ook bij deze trimwedstrijden mooie prijzen te winnen. Er zijn drie hoofdprijzen te winnen voor de beste trimmers van de dag.

1e prijs: 500 euro
2e prijs: 350 euro
3e prijs: 150 euro

Winnaars dienen hun prijzengeld binnen drie jaar te besteden aan talentontwikkeling, dus een volgende wedstrijd.

Verder zijn er bekerprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 in de categorieën Salonhond en Modeldog rashond. Tot slot is er ook een beker te winnen voor de publieksprijs.

Early bird-tickets

Als extraatje kun je tot en met 12 februari een voordelig early bird-ticket bestellen. Een ledenticket is alleen te boeken met een speciale ledencode. Die code vul je in tijdens het bestelproces. Dat wijst zich vanzelf. Leden ontvangen hun ledencode per e-mail.

Boek je ticket >>

Algemene ledenvergadering

In het kader van twee vliegen in één klap vindt aansluitend aan de vakdag de algemene ledenvergadering plaats van de ABHB. Na afloop van de ledenvergadering is er een dinerbuffet. Het aanmelden voor de ALV kan tegelijkertijd met het boeken van een ticket, om het je makkelijk te maken 🙂