Boa aan de deur? Laat het ons weten

 In 2021, Nieuws

Vandaag hebben wij een officiƫle bevestiging ontvangen van de overheid dat trimsalons in de avonduren open mogen blijven op basis van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19. Dat betekent dat ons standpunt correct is, namelijk dat een trimsalon niet onder de locaties valt waarvoor de vervroegde sluiting geldt. Of anders gezegd: een trimsalon is geen publieke plaats, contactberoep, doorstroomlocatie of andere locatie waarvoor de beperkingen gelden.

Die bevestiging lijkt een formaliteit, maar is belangrijk om jou de zekerheid te kunnen geven dat je geen boete riskeert als je openblijft in de avonduren. Dus mocht je een boa aan de deur krijgen, laat hem of haar dan dit bericht lezen en meld het vervolgens aan ons.

Dat betekent dat je in ieder geval tot en met vrijdagavond 26 november weet wat wel en niet mag. Houd je in de tussentijd aan de basisregels en de 1,5 meterregel, want ook onze branche heeft de verantwoordelijkheid zo veel mogelijk bij te dragen aan het beperken van besmettingen.

Wij wachten in spanning af wat het OMT gaat adviseren en met welke nieuwe maatregelen het kabinet vrijdag tijdens de persconferentie gaat komen. We houden je op de hoogte.