ANIDO verplaatst naar 4 & 5 september 2022

 In 2022, Evenementen, Nieuws

Het Belgische Kortrijk Xpo heeft besloten om de ANIDO-vakbeurs te verplaatsen naar 4 en 5 september van dit jaar. Ondanks het feit dat ANIDO volgens de in België geldende maatregelen gewoon door mag gaan, hebben diverse exposanten hun ongerustheid geuit over de opmars van de nieuwe coronagolf en de consequenties die dat met zich meebrengt.

Door de exponentiële verspreiding van de omikronvariant, is de kans groot dat standpersoneel uitvalt en dat bemoeilijkt de invulling van de beursstand. Deze onzekerheid leidde afgelopen week tot een reeks annuleringen, waardoor het beursaanbod in het gedrang kwam, aldus de organisatie.

Om een voldoende representatief aanbod te kunnen garanderen aan de bezoekers is daarom besloten om de beurs te verplaatsen naar 4 en 5 september 2022. Ook de vakbeurs DIY, Pro & Garden, die op de maandag overlapt met ANIDO in Kortrijk Xpo, verhuist mee naar dezelfde week.

Bezoekers die zich al hebben geregistreerd voor de ANIDO worden per mail ingelicht dat hun bezoekersbadge automatisch wordt omgezet naar een geldige bezoekersbadge op de nieuwe data.

Foto: ANIDO