Alles uit de kast om een tweede lockdown te voorkomen!

 In 2020, Nieuws

Je hoort regelmatig de reclame: wij zijn allang klaar met corona, maar corona is nog niet klaar met ons. En zo is het maar net. De afgelopen weken/dagen nemen nieuwe coronabesmettingen meer en meer toe. En dat komt vooral doordat wij met zijn allen minder precies worden in het opvolgen van de adviezen en daar moeten wij nu iets aan doen, want het laatste dat wij zouden willen is een nieuwe lock-down. En ook jij als ondernemer kunt daarbij helpen. 

We lezen elke dag wel nieuws over corona. Te weinig testen, iedereen die werkt zit te lang thuis, omdat ze moeten wachten op de uitslag, wel/geen mondkapjes, voetbalwedstrijden, #ikdoenietmeermee. En vanavond weer een persconferentie waarin nieuwe maatregelen zullen worden aangekondigd. Als daar nog iets uit komt wat voor ons van belang is, zullen wij je dit vertellen.

Touwtjes aantrekken

Maar voor nu willen wij je vooral vragen om mee te helpen de touwtjes weer wat aan te trekken en het er met elkaar en de klanten over te hebben. Niet om elkaar de les te lezen of de wet voor te schrijven, maar gewoon, gezond verstand gebruiken. We moeten dit echt nog even volhouden met elkaar.

Handreiking trimsalons: geef opnieuw zichtbaar aandacht hieraan

We hebben het eerder gecommuniceerd: de handreiking voor trimsalons in de 1,5 meter-economie. Gebruik de speciale handreiking met richtlijnen en wijs je klanten, je leveranciers, je medewerkers/stagiairs hierop. En natuurlijk zijn de richtlijnen voor jou ook erg handig! Wij roepen jou op hier opnieuw en zichtbaar aandacht aan te geven.

Als we met zijn allen handelen, dan voorkomen we misschien wel een tweede lockdown.

Je kunt de handreiking downloaden als pdf en de informatie gebruiken om verder te verspreiden.