Aftellen tot de ABHB Vakdag

 In 2022, Evenementen

Volgende week is het zover! Op 7 maart 2022 vindt de ABHB Vakdag plaats, het eerste grote fysieke evenement in de trimsector dit jaar. Het was in het begin nog spannend of de vakdag überhaupt door kon gaan, maar inmiddels ligt dit ver achter ons en zijn we bezig met de aller-aller-laatste voorbereidingen. Deze editie heeft de vakdag een duidelijk thema: ‘Dierenwelzijn in de trimsalon’.

Eén ding is zeker: je gaat tijd tekortkomen op de vakdag. We hebben veel energie gestoken in een mooi, evenwichtig programma dat je gegarandeerd veel inspiratie zal opleveren. Er zijn weliswaar geen trimwedstrijden, maar in plaats daarvan hebben we extra veel lezingen op het programma staan die ‘puntje van je stoel’-waardig zijn en op zich al genoeg reden zijn om naar Rijswijk af te reizen. Daaronder zijn sprekers uit de trimmerswereld, maar ook medische huisdierexperts zoals Paul Mandigers die vertelt over de veelbesproken aandoeningen CM/SM.

De rode draad in alle lezingen is het thema van de vakdag: dierenwelzijn in de trimsalon. Wat is er nodig om dierenwelzijn naar een hoger plan te tillen? Vaak betekent dat investeren in jezelf. In je kennis, vaardigheden, fingerspitzengefühl, en niet te vergeten je communicatie met de klant. En dat is precies waarom de ABHB deze vakdag organiseert.

Nog geen ticket?

Ben jij professioneel werkzaam in de trimmersbranche en heb je nog geen ticket? Boek je ticket dan nog snel via abhbvakdag.nl. Je hoeft geen lid te zijn van de ABHB om een bezoek te brengen aan de vakdag.