ABHB-ledenvergadering in Rijswijk op 7 maart 2022

 In Geen categorie

Op 7 maart 2022 vindt de algemene ledenvergadering van de ABHB plaats in Rijswijk. Een fysieke bijeenkomst mét dinerbuffet. Als lid van de ABHB ben je van harte welkom om je mening te geven en vragen te stellen over de vergaderstukken. Zo kun je actief meebeslissen in de punten die aan bod komen.

De ALV staat los van de ABHB Vakdag die ook plaatsvindt op 7 maart, maar we maken het jullie graag gemakkelijk. Op deze manier kun je een bezoek brengen aan beide!

Programma

17.00 uur ALV
18.00 uur Indisch dinerbuffet
19.30 uur Einde

Vergaderstukken

De vergaderstukken zijn in te zien via deze pagina.

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Aanmelden

We willen graag weten wie we deze avond kunnen verwachten. Zo weten we ook met hoeveel mensen we rekening moeten houden bij het diner. Meld je daarom aan via onderstaand formulier.

NB. Wanneer je je inschrijft voor de ALV heb je niet automatisch toegang tot de ABHB Vakdag die voorafgaand aan de ALV plaatsvindt. Combineer de ALV met de ABHB Vakdag: lekker gemakkelijk en op het eind sluit je gezellig af met een dinerbuffet.

Zie je geen aanmeldformulier? Log dan eerst even in als ABHB-lid. 

Bekijk je dit bericht op je mobiel? Klik dan eerst op het pijltje in het midden bovenin op je scherm. Er klapt een paars vlak uit met rechtsbovenin de login.