ABHB-ledenvergadering digitaal op 21 juli 2021

 In 2021, Nieuws

Zoals tijdens de ALV van 28 juni aangekondigd moet een tweede algemene ledenvergadering binnen 2 tot 4 weken plaatsvinden om de statuten te kunnen wijzigen. Deze tweede ALV zal online plaatsvinden op 21 juli en gaat om 19:00 uur van start via Google Meet.

Omdat de algemene ledenvergadering digitaal verloopt, zal het verloop van de vergadering iets anders zijn dan gebruikelijk. Zo zal er op een andere manier worden gestemd. Onderaan dit bericht tref je de link naar de stukken aan, evenals de agenda.

Aanmelden

Stemgerechtigden moeten identificeerbaar zijn, daarom vragen wij je om je vooraf digitaal aan te melden. Aanmelden kan tot 20 juli 16:00 uur via onderstaand formulier.

Na digitale aanmelding checken wij het lidmaatschap en sturen wij je een link van de ledenvergadering toe. De link voor de digitale toegang wordt uiterlijk 21 juli voor 10:00 uur toegestuurd. Deze is persoonlijk en het is niet toegestaan om deze link met anderen te delen.

Zie je geen aanmeldformulier? Log dan eerst even in als ABHB-lid. Je ziet dan ook de agenda en vergaderstukken onder het formulier verschijnen.

Bekijk je dit bericht op je mobiel? Klik dan eerst op het pijltje in het midden bovenin op je scherm. Er klapt een paars vlak uit met rechtsbovenin de login.