ABHB Eindejaarsbijeenkomst op 20 november

 In 2022, Evenementen

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. Weken waarin je waarschijnlijk keihard werkt in en/of aan je bedrijf en plannen maakt voor volgend jaar. Hoe leuk om deze plannen alvast te kunnen bespreken met collega’s, ideeën op te doen en gezellig bij te praten als onderbreking van al dat harde werk. We nodigen alle ABHB-leden daarom van harte uit voor de eindejaarsbijeenkomst op zondag 20 november bij De Soester Duinen in Soest.

 

Lezing: stages en de toekomst van het trimvak

Vraag mensen in de trimbranche naar hun ervaringen met stagiaires en je krijgt wisselende reacties. Gelukkig vinden veel trimmers het nuttig en leuk om jonge mensen de kans te geven om te leren, maar er zijn er ook die al gaan zuchten bij de gedachte aan stagiaires op de werkvloer.

Niemand minder dan Janice Sealy gaat je tijdens de eindejaarsbijeenkomst op begrijpelijke en praktische manier uitleggen waarom stages zo belangrijk zijn voor de toekomst van het trimvak en wat jij daarin kan betekenen. Iedereen in de trimbranche heeft in het verleden stage gelopen en mede dankzij de stage ben je gevormd tot de trimmer die je nu bent. De toekomst van het beroep hangt af van de stageplekken die op dit moment beschikbaar zijn.

.

Hoe ziet de bijeenkomst er verder uit?

Je bent welkom vanaf 12.00 uur en om 12.30 uur zal er een uitgebreide lunch voor je klaarstaan. Vervolgens zal om 14.00 uur de lezing van Janice Sealy starten. Na afloop staat er een kopje kopje of thee voor je klaar om gezellig nog even na te praten.

In verband met de reservering van de zaal en lunch willen we graag weten wie we kunnen verwachten. Meld je dus aan via onderstaand inschrijfformulier.

Tot zondag 20 november in Soest!

 

Aanmeldformulier ABHB Eindejaarsbijeenkomst 2022

Aanmeldformulier ABHB Eindejaarsbijeenkomst 2022

Ja, ik meld mij aan voor: *