9 & 10 november: volop trimdemonstraties

 In 2019, Evenementen, Nieuws

Het weekend van 9 en 10 november staat in het teken van trimdemonstraties. Veel trimdemonstraties!

Pomeranian, Labradoodle, Boomer, Grote Poedel, Bouvier; deze rassen komen zeker aanbod tijdens de trimdemonstraties op zaterdag 9 en zondag 10 november.

Wat ook vaststaat tijdens dit trimweekend is het werken met de Clippervac. Nathalie Thunissen zal haar skills laten zien en uitleg geven over verschillende rassen. Zij kan een eenvoudig hondje veranderen in een uitmuntend hondje. En dat gaat ze jou ook leren! Op zondag geeft Mariët Laut Kok een demo. Haar manier van werken geeft je nieuwe inzichten, want hoe pak je het trimvak aan als je blind bent? Of een andere beperking hebt?

En het mooie is: alles wordt gefilmd en direct live uitgezonden! De trimdemonstraties kun je dus heel goed zien en volgen als je aanwezig bent.

Over Nathalie

Nathalie Thunnissen trimt al vele jaren. Daarnaast geeft ze les als leerkracht, leidt ze stagiaires op in haar eigen salon, heeft ze aan wedstrijden meegedaan en ook gewonnen én showt nog met haar honden. Haar jarenlange ervaring als trimster weet ze duidelijk uit te leggen en te laten zien.

Over Mariët Laut Kok

Mariët trimt vanuit gevoel. Puur vanuit rust, puur vanuit vertrouwen. Deze werkwijze heeft Mariët zichzelf aangeleerd, omdat ze blind is. Daarnaast ligt Mariët 24-uur per dag in een rolstoelligbed. Dit weerhield haar er niet van om in 2017 haar eigen trimsalon in Amstelveen te starten. Verder zet zij zich in om meerdere mensen met een beperking weer aan het werk te krijgen. Kortom: Mariët geeft je een andere ‘kijk’ op het trimmen.

Voor wie?

Voor trimmers die het trimvak een boost willen geven.

Datum en locatie

Zaterdag 9 november en zondag 10 november bij Hotel Hilversum – De Witte Bergen, Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes (Laren).

Programma zaterdag 9 november

09.30 – 10.00 uur ontvangst
10.00 – 11.30 uur demonstratie Pomeranian
11.30 – 13.00 uur demonstratie Clippervac Labradoodle
13.00 – 14.00 uur lunch
14.00 – 17.00 uur demonstratie Bouvier
17.00 – 18.00 uur borrel

Programma zondag 10 november

09.30 – 10.00 uur ontvangst
10.00 – 11.30 uur demonstratie Clippervac Grote Poedel en Boomer
11.30 – 13.00 uur demonstratie Mariët Laut Kok: trimmen op gevoel
13.00 – 14.00 uur lunch
14.00 – 17.00 uur demonstratie Showmodel Poedel – knippen en op model zetten
17.00 – 18.00 uur borrel

Aanmelden

Je kunt je opgeven voor zaterdag of voor zondag. Let goed op de opties die je kiest. Je kunt meerdere opties aanvinken voor deze dag.
Ook heeft elke optie zijn eigen tarief exclusief btw. Dat zie je terug op je factuur.

Aanmelding demo/workshop

Trimweekend: volop demonstraties
Ja, ik geef mij op voor zaterdag 9 november voor de volgende onderdelen:
Ja, ik geef mij op voor zondag 10 november voor de volgende onderdelen:

LET OP: Je kunt meerdere opties aanvinken voor deze dag. Elke optie heeft zijn eigen tarief exclusief btw. Dat zie je terug op je factuur. Meld jezelf alleen aan als je er zeker van bent dat je de opgegeven opties kunt bijwonen. Bij annuleringen (ongeacht de reden) dien je dit minimaal 2 werkdagen voor aanvang van de demo/workshop door te geven.

Bij te late annulering (minimaal 2 werkdagen voor aanvang) of niet komen opdagen, zijn wij genoodzaakt om het verschuldigde bedrag in rekening te brengen.