6 november: ABHB – Kennisavond ONLINE

 In 2020, Nieuws

Vanwege de coronamaatregelen hebben we de ABHB-kennisavond ‘Hoe begin ik aan een trimwedstrijd?’ van 6 november verandert in een online kennisavond. Hoe fijn is het om vanuit je eigen huis meer te weten te komen hoe jij je hond nu het beste kunt voorbereiden op de trimwedstrijd.

Speciaal voor ABHB-leden is er een besloten Facebookgroep aangemaakt waar de Kennisavond live te zien is. Lieke de Pina verzorgt de avond en weet als geen ander hoe je een trimwedstrijd perfect kunt laten verlopen. Cindy Bullens – Merx is medebeheerder van de Facebookgroep en regelt je aanmelding voor deze kennisavond.

Voor wie
De kennisavond is voor ABHB-leden die meer willen halen uit hun deelname aan een trimwedstrijd. Ook is de kennisavond geschikt voor aspirant-leden die nog examen moeten doen. Je hond voorbereiden voor een examen is namelijk gelijk aan de voorbereidingen voor een trimwedstrijd. En deelnemen is geheel gratis!

Wanneer
Vrijdagavond 6 november

Het programma is als volgt:
19.30 uur start
22.00 uur einde van de avond

Inschrijven
Schrijf je in via onderstaand formulier. Je krijgt na je inschrijving de link toegestuurd van de besloten Facebookpagina ‘ABHB – kennisoverdracht’. Ook melden we je aan op deze Facebookgroep.

Zie je geen aanmeldformulier? Log dan eerst even in en meld je aan. Leuk!