Algemene Belangenvereniging
voor het Hondentoiletteer Bedrijf

Op 7 en 8 oktober organiseert Dibevo een fonkelnieuw evenement: Dibevo University. Jij als huisdierenspecialist mag dit niet missen. Hier doe je kennis op, kun je bijpraten met collega's en beleven jij en je team vooral een heel leuke en inspirerende dag. Alleen al voor de drie topsprekers moet je deze dag aanwezig zijn. Koop je je toegangskaart online dan bespaar je 10 euro!

Dibevo University

Dibevo University in het kort

  • Dibevo University bestaat uit een beursdeel met productpresentaties en een kennisdeel met lezingen en een vakbekwaamheidstest.
  • Vanaf 9.00 uur wordt elke bezoekers ontvangen met gratis koffie of thee met iets lekkers.
  • Tussen 9.00 en 18.00 uur kunnen bezoekers de gehele dag terecht op de beursvloer, om zich te laten inspireren en natuurlijk om tegen de beste condities zaken te doen.
  • Om 10.00 uur begint de eerste van drie boeiende presentaties, vol eyeopeners op het gebied van klantenbinding, klantcontact en trends. De twee andere topsprekers beginnen om 13.00 en om 16.00 uur. Tijdens de drie presentaties blijven de deuren open, dus bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen.
  • De hele dag door kunnen bezoekers hun vakbekwaamheid laten testen. Zo weten zij binnen een halfuur of ze klaar zijn voor het verplichte vakbekwaamheidsexamen. Deze test ter waarde van 25 euro kost op Dibevo University helemaal niets!
  • Vanaf 12.00 uur wordt de beursvloer extra gezellig met live muziek (met bescheiden geluidssterkte).
  • Om 16.30 begint het Happy Hour. Met hapjes en drankjes, gezellig bij- en napraten, en… wordt de winnaar van de mooie, grote dagprijs bekend gemaakt.

Drie topsprekers

Verdeeld over de dag geven topsprekers Jos Burgers, Ad van Beek en Ruud Veltenaar lezingen waarvan de organisatie overtuigd is dat ze nog lang in ieders hoofd blijven hangen. Ondernemerschap, klantenbinding, klantcontact, trends, een blik op de toekomst: het komt allemaal aan bod.

Topspreker 1: Jos Burgers
Het motto van Jos Burgers is: ‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug’. Jos Burgers kent onze branche heel goed: hij schreef er twee boeken over (Hondenbrokken en De Wet van Snuf) en was ooit spreker op twee ledenvergaderingen van Dibevo waarbij het publiek laaiend enthousiast was. Burgers’ humor is zeer aanstekelijk, maar ondertussen zet hij je wel aan het denken over je bedrijfsvoering.

Topspreker 2: Ad Van Beek
Klantexpert Ad van Beek is geen onbekende in de Dibevo-branche. Hij verzorgde al eerder een zeer succesvolle training tijdens de Dibevo-Vakbeurs waar hij eye-opener na eye-opener presenteerde. In de maanden juli en augustus bezoekt klantexpert Ad van Beek (incognito!) verschillende Dibevo-dierenspeciaalzaken en dierenpensions ter inspiratie van zijn lezing op Dibevo University in oktober.

Topspreker 3: Ruud Veltenaar
Met een gemiddelde score van 9,1 voor inhoud en performance en bijna 300 lezingen per jaar, behoort trendwatcher Ruud Veltenaar tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in Nederland. Veltenaar biedt bezoekers een inkijk op de toekomst. Wat zijn de gevolgen van alle trends voor welvaart en (dieren)welzijn? Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort ondernemerschap hebben we dan nodig?

Elke dag een grote prijs

Elke University-dag verloot Dibevo een grote prijs onder de bezoekers. Een elektrische fiets, een vakantie, wie zal het zeggen? Tijdens het Happy Hour wordt de winnaar bekendgemaakt. Reken maar dat deze persoon dan dubbel Happy naar huis gaat ;-)

Bibliotheek

Wat is een universiteit zonder bibliotheek? Niets toch? Daarom is een deel van Dibevo University ingericht als bibliotheek met boeken, brancheinfo, lange leestafels, lekkere zitbanken en de catering voor koffie en thee binnen handbereik. Dit alles uiteraard in University-stijl. Een ideale plek om bij te praten met collega’s, met medewerkers van Dibevo of gewoon even uit te rusten.

Eten en drinken

Zodra je de deuren van Dibevo University binnenstapt, word je ontvangen met gratis koffie/thee en een lekkernij. Verder zijn de hele dag alle hapjes en drankjes gratis.

Toegangskaarten

Als je voorregistreert op de ticketwebsite van Dibevo, dan betaal je geen 35 euro, maar 25 euro!


« Meer nieuws

Inloggen ABHB-leden

Agenda