10 mei: ABHB EHBO-cursus

 In 2019, Nieuws

Je zult in je trimalon regelmatig te maken krijgen met medische aspecten van het dier. Ook al ben je geen dierenarts, toch is het mogelijk om in veel situaties medisch juist te handelen. Ongeacht of je beginnend of ervaren bent, vaak kun je zelf problemen oplossen. Of juist je klanten adviseren om contact op te nemen met de dierenarts. En heb je te maken met een spoedgeval? Dan weet jij welke stappen je kunt zetten, want door het volgen van een ABHB EHBO-cursus leer je problemen oplossen en voorkómen.

Tijdens de ABHB EHBO-cursus leer je hoe je directe hulp kunt bieden, krijg je tientallen praktische tips en komt je relatie met de dierenarts en je klant ter sprake. De cursus is samengesteld door Drs. Wim Bijen dierenarts en Jet Bijen-Veldhoen, paraveterinair, hondentrimster en auteur van het ‘ABHB-Trimboek’, talrijke artikelen in honden- en trimvakbladen en is theoriedocente aan het Huisdier Kennis Instituut. Jet Bijen-Veldhoen verzorgt de cursus.

Zowel voor startende trimmers als voor ervaren vakmensen is tijdens de cursus veel te leren. Alleen al omdat techniek en wetenschap zich razendsnel ontwikkelen.

Cursuspakket en toets

Het cursuspakket bestaat uit materiaal en een handleiding. De handleiding is zodanig opgezet dat je de leerstof stap voor stap eigen maakt. Tijdens de workshop komt het gebruik van het materiaal en de handleiding uitvoerig aan de orde. Na afloop krijg je een toets mee naar huis die je na het bestuderen van het lesmateriaal en het bijwonen van de workshop thuis kunt maken.

Certificaat

Na het maken en inzenden van de toets verstrekt de ABHB een deelnamecertificaat. Dit certificaat zal het vertrouwen van je klanten in je kennis versterken.

Datum en locatie

Datum: vrijdag 10 mei 2019
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Huisdier Kennis Instituut (HKI) Bunnik

Kosten van de ABHB EHBO-Cursus 2019

Kosten inclusief lesboek
€ 96,25 excl. btw (€ 115,- incl. btw) voor leden van de ABHB
€ 121,22 excl. btw (€ 145,- incl. btw) voor niet-leden van de ABHB

Aanmelden

Ook goed voorbereid zijn? Meld je dan snel aan!

Helaas! Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze EHBO-cursus. Wil je een bericht ontvangen zodra een volgende cursus van start gaat? Mail je gegevens dan naar info@abhb.nl. Bedankt!